The Greatest Show Live in Concert se opět vrací do Hybernie

The Greatest Show Live in Concert je možné opět vidět v divadle Hybernia! Koncert „The Greatest Show“ představí divákům celosvětově oblíbené písně ze slavného divácky populárního filmu Největší Showman. Špičky české hudební a muzikálové scény zprostředkují za doprovodu živé hudební produkce úspěšné hity i českým muzikálovým nadšencům.

Tento unikátní umělecký projekt oslavuje život a počiny jednoho z nejúspěšnějších marketerů, bavičů a showmanů P. T. Barnuma. Na pódiu se postará o tu ,,největší show‘‘ více jak 60 účinkujících – zpěváci, tanečníci, akrobaté, bubeníci i početná kapela profesionálních muzikantů.

Záměrem The Greatest Show je vtáhnout diváky do úžasného světa zakladatele cirkusu Phinease Barnuma a předat jim silné poselství písní jako A Million Dreams nebo This Is Me. Úvodní energický hit The Greatest Show zvedne diváky ze židle. Texty písní jsou zachovány v původním anglickém znění. Celým koncertem provází hlas postavy Barnuma.

Součástí každého koncertu je překvapení v podobě splněných přání diváků, kteří se přihlásili do výzvy The Greatest Show plní sny, jelikož se chce koncert dál držet myšlenky nejznámějšího citátu P.T. Barnuma: „Nejvznešenějším uměním je přinášet lidem radost“. Specialitou koncertu je také možnost pořízení VIP vstupenky Collector Ticket, která diváka přenese do zákulisí divadla.

Nadaným producentem a režisérem celé show je Jiří Peter, který získal souhlas s využitím originálních písní přímo od jejich Oscarových autorů, dvojice Benj Pasek & Justin Paul. Tvůrčí tým obsadila osvědčená jména českého divadelního a hudebního světa. Taneční choreografie obstarala Ivana Hannichová. O kostýmy se postaral Roman Šolc, který při tvorbě opět nešetřil extravagantností a nápaditostí.

V hlavních rolích vsadila produkce na mladé a talentované umělce. V roli P. T. Barnuma se můžete těšit na Jana Kříže, držitele Ceny Thálie, či jeho alternaci Martina Šemíka. Jejich ženu pak ztvárňuje Petra Vojtková. V písních nejbližšího obchodního partnera Baileyho se opět představí Martin Růža. Mezi dalšími sólisty v rolích umělců z Barnumova cirkusu se objeví i Alžběta Bartošová, Andrea Holá či Iva Marešová. Ve dvou dětských rolích pak uvidíte dva mladé umělce Filipa Antonia a Emily Ann Janečkovou. Netradiční rytmickou posilou jsou jim Tokhi & The Groove Army a temperamentní dechovka Lovesong Orchestra s kapelníkem Tomášem Průšou, kteří se postarají o originální úvod.

Celou Show doplní dechberoucí choreografie a akrobatické triky v podání Filipa Jankoviče, Barbory Onderkové, Mirky Pikolové, Miroslava Kosíka, Tomáše Smičky, Václava Šmída, Jakuba Sedláčka, Johany Hájkové, Karla Jindy, Lindy Fernandesz, Michaely Macháčkové, Štěpánky Pencové, Michala Tůmy a Dona Migelita.

Vstupenky je možné zakoupit zde: http:// https://goout.net/en/concerts/the-greatest-show-live-in-concert/wupae/

Podělte se s přáteli: