Danit vystoupí na VEGEFESTu na pražském Vyšehradě

Již devátý ročník VEGEFESTu, vegetariánského festivalu, který je věnován tématům udržitelného a soběstačného životního stylu a cestám k většímu uvědomění si toho, co jako lidé způsobujeme na planetě Zemi, proběhne ve dnech 27. – 29. září 2019 v Praze na Vyšehradě. Jeho program je i letos nabitý a pestrý a velkým lákadlem je sobotní koncert Danit.

Festival sestává především z přednášek a workshopů (které budou účastníky hrazeny na místě přímo lektorům) z oblasti permakultury, přírodního stavitelství, zdravého stravování, domácí výroby, zero waste, alternativních zdrojů energií, lokální ekonomiky, komunit či osobního rozvoje. Hlavní přednáškový program bude doplněn zdravým vegetariánským i veganským občerstvením a volně plynoucím doprovodným programem. Nebude chybět ani prodej doplňkových produktů s důrazem na BIO a lokální výrobky. Na festivalu nebude v prodeji alkohol.

Festival je již druhým rokem propojen s novou platformou soběstačného a udržitelného životního stylu SOBĚSTA(TE)ČNOST. Na festival bude volný vstup bez pokladen – návštěvníci příspějí na organizační zajištění festivalu zakoupením bambusového příboru, který umožní konzumaci na místě.

V sobotu 28. 9. 2019 vystoupí na festivalu Danit Treubig, zpěvačka medicínských písní, jež jsou inspirovány přírodou a vděčností Pacha Mama, Matce Zemi.

Výtežek z festivalu poputuje na podporu projektu BOSQUE MEDICINAL, který má za cíl ochranu člověkem nedotčené části ekvádorského amazonského pralesa.

Více informací na: http://www.vegetarianskyfestival.cz/

 

Podělte se s přáteli: