Soutěžte o 2 vstupenky na představení Ballet Hommes Fatals

Ballet Hommes Fatals uvede stejnojmenné představení v pražském Divadle na Vinohradech 8. června v 19 hodin. Jedná se o originální soubor baletních umělců, který představí známé scény klasického baletního repertoáru, kde virtuózní ženské role zatančí muži. Hlavními choreografy programu jsou Benjamin Husson, Guido Sarno a Mathias Deneux.

Repertoár tvoří nejznámější scény z baletů, jako jsou např. Labutí jezero, Giselle, Šípková Růženka, Diana a Acteon nebo sólo Umírající labuť. Diváci se mohou těšit na novinku – slavnou scénu z baletu Romeo a Julie v parodickém a humorném podání.

„Tento soubor jsme založili, protože se žádný podobný žánr v České republice nevyskytoval. Premiéra i další reprízy byly úspěšné, diváci byli nadšeni, měli jsme z toho velkou radost. V nové divadelní sezoně přichází představení v novém kabátě. Přidali jsme nové číslo. Labutí jezero zatančí premiérově Giovanni Rotolo jako Odetta. Také jsme vyšperkovali některé kusy ze známých baletů, aby měly zajímavější pointu a diváci se více pobavili,“ podotýká choreograf souboru Mathias Denneux.

Zodpovězte naši soutěžní otázku! Odměníme jednoho výherce, který získá dva lístky! Odpovězte na email balet.soutez@seznam.cz do 6. 6. 2019  do 18:00 hodin. Pokud vyhrajete, dozvíte se tak na svém emailu nebo telefonním čísle dne 7. 6. 2019 do 10:00. Nezapomeňte tedy uvést také své telefonní číslo.

Soutěžní otázka zní: Jaké osobní motto má tanečník „Boris Vazelinov“?

a) Všechno je nemožné…

b) Méně látky, více síly

c) Hlavně ve zdraví a s úsměvem

(Odpověď najdete na: www.ballethommesfatals.cz)

 

Podělte se s přáteli: