V pražské O2 areně vystoupí již příští měsíc The Kelly Family

Legendární popová sourozenecká skupina The Kelly Family vystoupí v rámci turné „We Got Love – Live 2018“ 8. března 2018 v pražské O2 areně. Pořádající JVS Group slibuje skvělý zážitek podpořený skutečností, že se formace, která docílila neuvěřitelného úspěchu v 90. letech 20. století na několik let zcela odmlčela, aby se loni vrátila na světová pódia v obnoveném složení se starými hity i novými skladbami.

Americko-evropská skupina The Kelly Family odstartovala svou kariéru v roce 1974 a ze scény odešla v roce 2008. Své dosud poslední své album vydala před dvanácti roky. Skupinu lze právem považovat za fenomén devadesátých let – jejich písně miloval celý svět. Během své kariéry prodali více než 20 milionů alb, získali několik ocenění i platinových či dokonce multiplatinových desek. Po téměř desetileté pauze vyráží formace na celoevropské turné s názvem „We Got Love – Live 2018“.

Rok 1994 byl pro rodinnou devítičlennou kapelu, která vychází z folku a folklóru amerického i evropského, přelomovým, jelikož se prodalo přes 4,5 miliónu kusů alba Over the Hump. S vydáním této desky prorazili The Kelly Family v mnoha státech. Brzy následovala alba Almost Heaven, Growin‘ Up, From their Hearts.

Album Homerun vydalo už jen šest členů kapely. Poté skupinu opustil Paddy a albem Hope skončila veškerá společná diskografie The Kelly Family.

Skupina v roce 2017 oznámila svůj návrat a 24. 3. 2017 vydala své nejnovější album We Got Love, bez Paddyho a Barby. Nové album obsahuje nové skladby i moderní verze starších hitů.

S turné „We Got Love – Live 2018“ zavítá kapela do dvaceti hal a měst v Evropě, včetně pražské O2 areny.

Vstupenky na koncert můžete zakoupit zde:

https://www.ticketportal.cz/Event/KELLY_FAMILY

Podělte se s přáteli: