Charitativní koncert rozproudí Vypsaná fiXa a United Heads a zpestří zpěvák Adam Mišík

Nezisková organizace EDA pořádá v úterý 21. listopadu 2017 v pražském klubu Jazz Dock charitativní koncert „S brejlema nebo bez brejlí“. V programu vystoupí skupiny Vypsaná fiXa a United Heads. Během večera proběhne aukce originálních brýlí Adama Mišíka a Vypsané fiXy a vyhodnocení ankety o nejvtipnější brýle.

„Náš koncert se jmenuje již potřetí S brejlema nebo bez brejlí, ale na koncert je možný vstup pouze v brýlích. Brýlemi upozorňujeme na situaci dětí a studentů se zrakovým a kombinovaným postižením. Tentokrát jde výtěžek na naše Speciálně pedagogické centrum – mladšího brášku EDY, který potřebuje finančně podpořit. SPC EDA pomáhá zvládnout proces vzdělávání dětem, žákům a studentům s postižením zraku ve věku od 3 do 26 let,“ říká ředitelka organizace EDA Petra Mžourková.

Hudební večer bude moderovat patronka organizace herečka Jana Plodková a zpěvák Adam Mišík vyhlásí anketu o nejoriginálnější brýle. Před koncertem proběhnou autogramiády obou patronů.

V průběhu večera zazpívá a zahraje skupina Vypsaná fiXa a také kapela United Heads, která zahraje i píseň S brejlema nebo bez brejlí, podle které se jmenuje celá akce.

Návštěvníci se mohou těšit na originální aukci brýlí Adama Mišíka z jeho vlastní kolekce a také brýlí frontmana Vypsané fiXy, v kterých vystupují na svých koncertech. Budou také draženy luxusní parfémy Jany Plodkové. Nebude chybět ani soutěž o nejvtipnější brýle.

KDY: 21. listopadu 2017 od 19:00 hodin

KDE: Janáčkovo nábř. 2, 150 00 Praha 5

Účinkují: Vypsaná fiXa, United Heads

Moderuje: Jana Plodková

Program:

19:00 – 19:30 Autogramiáda Jany Plodkové a Adam Mišíka

19:30 – 20:00 Slavnostní zahájení

20:00 – 21:00 Koncert Vypsané fiXy

21:10 – 21:20 Dražba brýlí

21:30 – 22:30 Koncert United Heads

Cena vstupenek:

350,- Kč základní vstupenka na stání

490,- Kč vstupenka na stání „s láskou“

 

Podělte se s přáteli: