Letošní Metronome přiveze kultovní Massive Attack, The Chemical Brothers, Faithless i Toma Odella

22.-23. 6. 2018. Již třetí ročník festivalu, který loni prokázal, že se v Praze dá udělat velký pop-rockový open air fest s účastní výjimečných interpretů domácích i zahraničních, proběhne tradičně v areálu pražského Výstaviště a těšit se můžete na kultovní The Chemical BrothersToma Odella, hudební ikony Johna Calea a Davida Byrnea, nebo Sister Bliss s Faithless DJ Setem. Chybět nebudou ani unikátní vystoupení českých umělců, za všechny třeba velkolepá oslava 30. narozenin Tata Bojs s hosty Midi LidiZrní a Umakart.

Metronome Festival Prague je po mnoha letech první velký multižánrový festival v hlavním městě České republiky. Zaměřuje se na všechny věkové i žánrové posluchačské vrstvy a klade důraz na to nejaktuálnější z hudební současnosti i to nejživotnější z minulosti. Kromě velkých zahraničních hvězd dramaturgie pečlivě vybírá i domácí interprety, kteří zpravidla nabídnou jedinečný program připravený speciálně pro Metronome Festival Prague. Zásadní je i kvalitní zvuk, světelná show a komfortní zázemí pro návštěvníky festivalu (loni například festivalová strava zahrnovala i vegetariánské pokrmy).

Zatímco první ročník festivalu v roce 2016, na kterém mezi největší hvězdy patřil Iggy Pop, navštívilo 7 500 hudebních fanoušků, o rok později se návštěvnost téměř zdvojnásobila na 14 000 návštěvníků. Hlavními hvězdami byli Sting a Kasabian. Tento ročník jsme pro vás recenzovali zde.

Vstupenky na letošní ročník festivalu můžete zakoupit zde: https://www.metronomefestival.cz/cz/tickets/

Více info najdete zde: https://www.metronomefestival.cz/cz/

 

Podělte se s přáteli: