Lenka Dusilová a retro akce k výročí let 1939 a 1989

Malebné městečko Klášterec nad Ohří pořádá v sobotu 16. 11. 2019 unikátní kulturně-společenskou akci k výročí let 1939 a 1989, na níž nebude chybět retro raut, cukrová vata či fotokoutek s dobovými rekvizitami a v rámci které vystoupí též skvělá hudebnice Lenka Dusilová.

Odpoledne bude zahájeno již v 16:00 vystoupením českého píšničkáře, harmonikáře, herce a režiséra Václava Koubka. Lenka Dusilová – žánrově nezařaditelná, charismatická zpěvačka, šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl – vystoupí o dvě hodiny později a kapela Tichá dohoda, která patří ke stálicím na české scéně a mezi jejímiž hostujícími hudebníky se objevuje i David Koller, ohlásila svůj koncert na osmou hodinu večerní.

Ve 21:30 se spustí oldies diskotéka, která bude pokračovat až do nedělních ranních hodin a jíž povede regionální hudební divadélko Hnedle vedle.

Na Divadelní scéně se diváci mohou těšit v 17:15 na Pásmo k výročí let 1939 a 1989 a o dvě hodiny později na premiéru hry Lavička aneb Socialistický časy maloformátového amatérského souboru místního Gymnázia a střední odbnorné školy The Brokes s.r.o.

Nachystán bude též retro raut, na němž nebudou chybět vepřovka, lančmít, esíčka, pedra, chlebíčky či křupky a na místě najdou diváci též prodej cukrové vaty a retro zákusků od Sweetest Prague.

Pro milovníky fotokoutků a převleků bude k dispozici fotokoutek s rekvizitami a přichystaná je také kabinka pro převlíkače kabátů či zajímavé promítání filmových záběrů z města Klášterce ze 70. let.

V rámci odpoledne zazní písně z repertoáru Marty Kubišové v podání Adély Kodytkové.

Vstupné na akci činí pouze symbolických 89 Kč a se slevou 39 Kč.

Ideální tip na sobotní výlet (město je vzdáleno slabou hodinku a půl cesty od Prahy) si mohou zájemci zpestřit výšlapem (či výjezdem) do Krušných či Doupovských hor, které městečko obklopují, či procházkou lázeňské zóny se třemi léčivými minerálními prameny či rozlehlého zámeckého parku nebo návštěvou místního zámku s unikátní sbírkou porcelánu.

Více informací najdete ZDE.

Podělte se s přáteli: