Již za necelé tři týdny vystoupí v Praze světová megastar Ed Sheeran

Ed Sheeran se vrací do Prahy a přiveze s sebou nové album! Pořadatel akce, Charmenko Czechia s.r.o., nabízí posledních několik lístků na druhý koncert 8. 7. 2019 v pražských Letňanech. První koncert 7. 7. 2019 (tamtéž) je již plně vyprodán.

Ed Sheeran, nositel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards, patří mezi celosvětově nejžádanější hvězdy. V Praze Sheeran představí v rámci svého evropského turné Divide 2019 čerstvé album No.6 Collaborations Project, jež je kompilací nových skladeb vytvořených společně s mnoha umělci. Singl “I Don’t Care” s hostujícím Justinem Bieberem, který rotuje v rádiích, byl první vlaštovkou z vydaných třinácti písní. Ve spolupráci s Chance the Rapper a rapperem PnB Rock vyběhla další skladba – Cross Me.

Atraktivitu pražského koncertu zvyšuje skutečnost, že světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko a Slovensko. Do České republiky se Sheeran vrací po čtyřech letech od své tuzemské, beznadějně vyprodané, premiéry v Tipsport Areně.

V roli předskokanů se poprvé v České republice představí britský písničkář James Bay, držitel Brit Award a tří nominací na Grammy, a severská popová zpěvačka Zara Larssona.

Koncerty talentovaného mladého hudebníka, který oslovuje publikum nejrůznějších kultur i věku, patří k nejprodávanějším na světě, o čemž svědčí nejen počty prodaných vstupenek, ale i Sheeranův rekord čtyř vystoupení na londýnském stadionu Wembley, kde proběhlo vůbec největší sólové vystoupení bez doprovodné kapely, jaké kdy Spojené království vidělo.

Sheeranovo třetí studiové album ÷ (Divide) získalo ocenění Grammy, a dosud se jej prodalo více než 15,5 milionů kopií. Album přineslo světové singly jako Shape of You (třetí nejprodávanější singl všech dob ve Velké Británii a vůbec nejčastěji streamovaná skladba na Spotify), Castle on Hill, Galway Girl, Perfect nebo Happier a patří tak po předchozích albech + (Plus, 2011) a x (Multiply, 2014) k dalším průlomovým deskám světové hudební historie.

Na konci roku 2017 obdržel Ed Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v oblasti hudby a charity.

Bližší informace ke koncertům a vstupenky najdete na:

https://goout.net/cs/koncerty/ed-sheeran+support-james-bay+zara-larsson-druhy-koncert/sxipd/+qxmsk/

Podělte se s přáteli: