Štefan Margita s Pražskými symfoniky a Andreou Dankovou zazpívá pro UNICEF

Ve Smetanově síni Obecního domu zazní na stříbrnou adventní neděli 17.12.2017 od 19:30 podmanivý tenor Štefana Margity. V duetech ho doprovodí sopránem Andrea Danková.

Zpívat budou slavné árie z oper Mozarta, Verdiho a dalších známých autorů, ale i českých skladatelů Antonína Dvořáka a Leoše Janáčka. Spolu s nimi pro organizaci UNICEF zahraje pod taktovkou Marka Štilce Symfonický orchestr hl.m. Prahy FOK.

Štefan Margita je ve Smetanově síni častým hostem, stejně tak jako v koncertních sálech v Paříži, Londýně, Turíně, Chicagu, San Franciscu a New Yorku. O to více vítaným zážitkem jsou jeho návraty do Prahy.

Andrea Danková do Prahy zavítá z angažmá na předních italských scénách. Spojení Pražských symfoniků a těchto výborných zpěváků slibuje úchvatný zážitek. Když se k ušlechtilým hlasům přidá i ušlechtilý cíl, půjde o večer, který by si nejen milovník oper a krásných melodií neměl nechat ujít.

Adventní čas přímo vybízí k rozjímání, cestě do vlastního nitra, ale také k nesobecké lásce a pomoci bližním. Skrze hudbu tento večer můžeme podniknout obojí, objevovat svoje niterné pocity, ale přinést i naději a světlo těm, kteří jej nejvíce potřebují – dětem v krizových situacích, jimž UNICEF po celém světě pomáhá. Přijměte proto pozvání do krásných prostor Obecního domu a přijďte nasát esenci Vánočních svátků, svátků klidu, míru a pomoci.

Vstupenky je možné zakoupit v benefičním prodeji na e-shopu UNICEF: https://www.unicef.cz/aktualne/akce/124318-stefan-margita-pro-unicef

Podělte se s přáteli: