MONIKA ABSOLONOVÁ – TOUR AŽ DO NEBES 2017

Monika Absolonová se letos poprvé vydává na turné. Šest exkluzivních vánočních koncertů plných světových melodií z jejího aktuálního vánočního alba Až do nebes začíná 9. prosince v Ostravě a končí 20. prosince v Brně.

Hudební doprovod na všech zastávkách zajistí Boom! Band Jiřího Dvořáka za doprovodu smyčcového kvartetu. Vstupenky na všechny koncerty jsou již v prodeji.

Důvěrně známé a oblíbené vánoční skladby doplněné o hity z repertoáru držitelky Ceny Thálie zazní i v ikonické pražské Lucerně. „V šestnácti letech jsem zde vystupovala poprvé. Tenkrát jsem si myslela, že i naposledy. Letos se můj dětský sen stane skutečností! Budu mí svůj první samostatných koncert v Lucerně, kde zazpívám písničky nejen ze svého vánočního alba,“ rozplývá se nad místem pražského koncertu zpěvačka.

Výjimečné setkání spojené s koncertem je připraveno i na druhou adventní neděli (10. prosince) na nádvoří romantické Tvrze Divice (okr. Louny). Samotný koncert podtrhne atmosféra vánočního trhu a rozsvícení vánočního stromu. K dispozici budou mimo jiné stánky s jídlem, horkými nápoji, ohřívače a mnohé další. „Odjakživa miluju Vánoce. Ráda se v období adventu a svátků setkávám s blízkými a milými lidmi. Přesně v to doufám i v rámci turné. Věřím, že si to diváci užijí stejně jako my na jevišti,“ komentuje šňůru Monika Absolonová.

Turné navazuje na vloni vydané stejnojmenné vánoční CD. Disk obsahuje kromě jiného i populární vánoční písně, které v češtině dosud nezazněly. Monika jej věnovala všem, co jsou stále jako ona dětmi a samozřejmě svému synovi Tadeášovi. Mezi písněmi jsou i klasické melodie jako Padá sníh, Hodně štěstí, Bílé Vánoce, či Tichá noc a Chtíc, aby spal. Původními českými texty je opatřili Rudolf Kubík a Kryštof Marek. Ten je mimo jiné autorem hudby a textu k jedinému duetu na CD (Zlatý sníh), který zpěvačka nazpívala s Karlem Gottem.

Tour Až do nebes 2017

9. prosince 19:00 Ostrava, Dům kultury města Ostravy

10. prosince 17:00 Divice, okr. Louny, Tvrz Divice

13. prosince 19:00 České Budějovice, Metropol

14. prosince 18:00 Vítězná, kostel Huntířov

18. prosince 19:00 Praha, Velký sál Lucerna

20. prosince 19:00 Brno, Laser Show Hall Bobycentrum

Více informací a vstupenky: www.studiodva.cz

Podělte se s přáteli: