Soutěžte o 2 vstupenky na představení Ballet Hommes Fatals

Soutěžte o dva lístky zdarma na 19. listopadu, kdy v představení Ballet Hommes Fatals naposledy vystoupí Michal Štípa .

Ballet Hommes Fatals uvede stejnojmenné představení v pražském Divadle na Vinohradech 19. listopadu 2017. Jedná se o originální soubor baletních umělců z Národního divadla v Praze, který představí známé scény klasického baletního repertoáru, přičemž slavné a virtuózní ženské role zatančí muži. Hlavními choreografy programu jsou Benjamin Husson, Guido Sarno a Mathias Deneux. Během komponovaného večera se představí Michal Štípa, Karel Audy, Veaceslav Burlac, Giovanni Rotolo, Guido Sarno, Francesco Scarpato, Jiří Waňka, Domenico di Cristo, Benjamin Husson a Federico Ievoli. Soubor je desetičlenný, obsahuje jen pánské obsazení, devět balerín a jednoho tanečníka.

Repertoár tvoří nejznámější scény z baletů, jako jsou např. Labutí jezero, Giselle, Šípková Růženka, Diana a Acteon nebo sólo Umírající labuť.

„Labutí jezero neuvádíme v klasické podobě, jak jsou diváci zvyklí, udělali jsme upravenou choreografii, příběh bude trochu sarkastický s překvapivou pointou. Také ostatní známé variace předvádíme divákům v nečekané a originální podobě. Ze souboru odcházím, roli Odetty a Raymondy budu proto tančit naposledy,“ říká Michal Štípa

Zodpovězte naši soutěžní otázku a vyhrajte dva lístky na Ballet Hommes Fatals. Odměníme celkem dva výherce! Odpovězte na email balet.soutez@seznam.cz do 17. 11. 2017 do 18:00 hodin. Pokud vyhrajete, dozvíte se tak na svém emailu nebo telefonním čísle 18. 11. 2017 do 10:00. Nezapomeňte tedy uvést také své telefonní číslo.

Soutěžní otázka zní: Jaké osobní motto má tanečnice „Anastasia Prekrasnaja“?

a) Všechno je nemožné…

b) Krása je balet – balet jsem JÁ

c) Hlavně ve zdraví a s úsměvem

(Odpověď najdete na: http://www.ballethommesfatals.cz/)

Podělte se s přáteli: