Ajeet Kaur poprvé v České republice

Ajeet Kaur již za několik týdnů v Praze představí své léčení zvukem prostřednictvím hudby a Kundalini jógy.

Ve starověkých tradicích bylo zpívání způsob, kdy se lidé spojili a v jednotě došli k uzdravení. Na podobném principu staví své koncerty umělkyně, jogínka a léčitelka Ajeet Kaur, která věří, že hudba probouzí našeho ducha a prozařuje světlem naše duše.

Talentovaná zpěvačka a muzikanta vyrůstala v hudebním a duchovním zázemí. Její cesta s posvátnou hudbou, jógou a léčebnými postupy je pestrá a zavedla ji do mnoha zemí a kontinentů. Již jako dítě měla Ajeet hluboké zkušenosti s léčebnou linií Sat Nam Rasayan, která uzdravuje skrze přítomnost a meditaci mysli.

Stoupenkyně sikhismu pracující pro Kripalu centrum pro jógu a zdraví v Massachusetts získala titul v holistické psychologii a má bohaté zkušenosti s léčitelskou praxí. Ve světě posvátného zpěvu je čerstvou osobností, ale její hudba se rychle dostala k tisícům lidí po celém světě a nese s sebou pocit klidu a uzdravení. Ajeet vydala již čtyři alba posvátné hudby, která brzy vystřelila mezi top světové hity v iTunes a také se umístila v Billboard Top 10 New Age Chart.

Ajeet často spolupracuje s hudebními legendami duchovního zpěvu, mezi nimiž nechybí Snatam Kaur či Trevor Hall.
V České republice Ajeet vystoupí již 18. listopadu ve Spektrum – Karlín (Karlínské nám. 7, Praha 8). Koncertu, který začíná v 19:30, bude předcházet workshop Kundalini jógy konaný od 17:00.

Podělte se s přáteli: