Robbie Williams a Heavy Entertainment Show Tour v Praze již zítra

Geniální showman a jeden z nejúspěšnějších interpretů současného hudebního průmyslu Robbie Williams vystoupí v sobotu 19. 8. v rámci svého turné v Praze.

Je tomu více než dvacet let, co britský rebel vydal svůj debutový single, předělávku skladby Freedom od George Michaela, kterou v době jejího vydání publikum vnímalo jako oslavu konečně nabyté svobody po vyhazovu z uhlazené chlapecké kapely Take That. Prudký růst popularity a slávy, který následoval v dalších letech, šlo jen těžko předvídat. Robbie Williams se záhy vypracoval na jednu z největších evropských hvězd.

Doposud prodal více než šedesát miliónů alb a získal více cen Brit Awards než kterýkoliv jiný umělec (celkem 17). Dokonce se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů, když se v roce 2006 během jediného dne prodalo více než 1,6 miliónů lístků na jeho koncertní turné. Šest z jeho alb se objevuje v první stovce nejprodávanějších desek v historii Velké Británie. Je držitelem prestižního ocenění BRITs Icon Award, které je nejvyšší poctou, jíž udělují BRIT Awards, a v minulosti ji obdrželi pouze Elton John a David Bowie. Je udělována pouze umělcům, které jejich skládání, nahrávání a koncertování zařadilo na samotný hudební vrchol s trvalým dopadem na britskou kulturu.

Williams si pro své fanoušky i tentokrát nachystal do detailu promyšlenou a energií nabitou show, která se váže k jeho jedenáctému studiovému albu nazvanému právě „The Heavy Entertainment Show“. Série dvaceti devíti vystoupení v osmnácti zemích odstartovala 2. června 2017 na Etihad Stadium v ​​Manchesteru. Jako speciální hosté vystupují na všech koncertech legendární Erasure.

Více informací a vstupenky na: https://www.livenation.cz/show/906721/robbie-williams-the-heavy-entertainment-show-tour-2017/prague/2017-08-19/cz

Kde a kdy: Letiště Letňany, sobota 19. 8. 2017

Časový harmonogram
19:15 Erasure
20:30 ROBBIE WILLIAMS

 

 

Podělte se s přáteli: