Výstava World Photo Award na pražském Jungmannově náměstí

Česká federace fotografického umění pořádá výstavu, jenž představuje výběr nejlepších fotografií z několika mezinárodních soutěží realizovaných v roce 2016/2017. Výstava bude veřejnosti přístupná v Křížové chodbě Ambitu kláštera Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí od 15. 7. do 1. 10. 2017.

Česká federace fotografického umění už čtvrtým rokem organizuje v České republice jedinečné mezinárodní fotografické soutěže. Do každé z nich přichází až 10 000 fotografií od profesionálních i amatérských fotografů z 80 států celého světa, jedná se tedy o největší fotosoutěže pořádané v České republice nyní i v celé historii fotografie. Po přísném posouzení odbornou porotou, složenou z významných osobností fotografie z celého světa, vítězí vůbec ty nejlepší umělecké fotografie ilustrující životní styl i přírodu doslova po celém světě.

Výstava World Photo Award přináší výběr 90 nejlepších fotografií z těchto soutěží, pořádaných v roce 2016/2017.
Soutěže, z nichž byly vystavené fotografie vybrány zaštiťuje FIAP (Mezinárodní federace fotografického umění), PSA (Americká fotografická společnost), RPS (Královská fotografická společnost), GPU (Mezinárodní fotografická unie), ISF (Image Sans Frontier) a IAAP (Mezinárodní asociace výtvarné fotografie).

Výstava bude otevřená pro veřejnost denně od 10 do 19 hodin.

World Photo Award
Křížová chodba Ambitu kláštera Panny Marie Sněžné
Jungmannovo náměstí
15. 7. – 1. 10. 2017

Podělte se s přáteli: