Dámskou jízdu v Divadle Rokoko zahájí nová hra Konkurz

Absurdní komedie Konkurz, čerstvě obohacující repertoár MDP, módní přehlídka, živá hudba, tombola o lákavé ceny, vizážistka, kartářka, ochutnávky a mnoho dalšího – to vše si na sobotu 8. 4. 2017 přichystala Městská divadla pražská pro dámské publikum.

Odpočinkový večer pouze pro ženy proběhne v divadle Rokoko a bude zahájen v 17:00 komedií Konkurz, v níž se v hlavních rolích představí Dana Batulková, Jiří Hána a Aleš Procházka.

Tři herci, kteří čekají na roli, jsou pro ni ochotni udělat téměř vše. O jakou roli se jedná? To nikdo přesně neví. Pokyny se neustále mění, příkazy si odporují, není jisté, jestli konkurz už probíhá, nebo teprve začne…

Otázka, zda umíme žít daným okamžikem, či zda se náš život skládá z chvil nanečisto a čekání na tu správnou roli a ten správný text, je rozpracována v zajímavé šíři, která přivádí na jeviště od cholerického režiséra, přes ďábla, po herecké elévy i bardy, kteří se ve chvílích čekání na cosi velkého ve svých životech utíkají do snění a krásných představ, v nimž jim tleská nadšené publikum…

Hranice mezi jevištěm a hledištěm se ve hře stírá, i diváci se stávají účastníky hraní… nebo se vlastně celou dobu na nic nehraje? Komedie slavného filmového scenáristy Jeana-Clauda Carriera, v režii Ondřeje Zajíce, si klade zásadní otázky lidské existence ve světě, kde téměř všechny hodnoty přestaly platit.

Více informací na: http://www.mestskadivadlaprazska.cz/

 

Podělte se s přáteli: